Til Leje - Café / kaffebar i Næstved Retail Park

Årlig leje 271.600 kr. p.a. ekskl. moms

Vestergårdsvej 50, 4700 Næstved​

Video


 

Plantegning


 

Beskrivelse

Velkommen til dette indbydende lejemål, beliggende i hjertet af den attraktive og nyopførte Næstved Retail Park, som er placeret tæt på motorvej E47, ringvejene, Næstved Storcenter samt Næstveds midtby.

Det moderne center, som fungerer som en udvidelse af Næstved Megacenter og Bilka, breder sig over ca. 20.000 m2 dedikeret til detailhandel. Centret er allerede hjemsted for et imponerende udvalg af velkendte butikskæder såsom Elgiganten, Jysk, Ilva, m.m. Samlingen af velkendte butikker, kombineret med den centrale beliggenhed, er med til at skabe en konstant strøm af kunder til området.

Lejemålet omfatter i alt 194 m2 og er placeret ud til en åben plads, der bl.a. byder på en børnevenlig legeplads, hvilket gør det til et oplagt sted for familier og besøgende at samles om en kop cafe eller lignende undervejs i deres indkøbstur i centret.


Lejemålet er ideelt til en café eller et spisested med et stort åbent caféområde. Hertil mulighed for udeservering på den åbne plads. Lejemålet har desuden et køkken efterfuldt af et praktisk baglokale, toiletter samt et rengøringsrum.

Indretningen af lokalerne vil blive udarbejdet i samarbejde med udlejeren, og lokalerne fremstår i øjeblikket i en rå tilstand. Det er forventningen, at lejeren selv vil stå for inventar til lokalerne.

Hvis lejemålet har fanget din interesse, så kig nærmere på billederne, eller kontakt os i dag for en dialog eller en fremvisning.

Information

Areal:

194 m²

Leje pr. måned:

22.633 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

2.000 kr. ekskl. moms.

Driftsudgifter:

23.480 kr. p.a. ekskl. moms

Anvendelse:

Cafe / Restaurant

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

A2015


 

Kontakt


Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: sf@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 42138940

Compare listings

Compare