Om Os

Velkommen, mit navn er Steffen Falch, indehaver af Falch Erhverv. Efter 12 år som erhvervsmægler hos Valuaren og EDC besluttede jeg i 2024, at starte min egen virksomhed. Min uddannelsesmæssige baggrund omfatter en HA.Jur fra CBS, ejendomsmæglerfag og et diplom i Vurdering fra CPH Business. Udover min mæglerrolle har jeg været involveret i ejendomsudvikling i over 13 år og har derfor indgående indsigt i byggeprocesser og ejendomsoptimering. Jeg brænder for at finde løsninger, der tilfredsstiller begge parter i en forhandling, og jeg tror på at med åbenhed og ærlighed kommer man længst. Jeg forenkler gerne processer og aftaler, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Falch Erhverv kan tilbyde at forestå udlejning, salg, vurdering og totalrådgivning vedrørende din ejendom. Mit kontor på Rolighedsvej står altid åbent, og jeg byder gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak om jeres behov.

Kvalitet

Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, Danmarks største brancheforening. Det er din garanti for, at vi har og videreudvikler de fornødne kompetencer, til at udføre mæglerfaglige opgaver. Det er samtidig din sikkerhed, da vi er omfattet af Dansk Ejendomsmæglerforenings kollektive ansvars- og garantiforsikring. Vi er medlem af Ejendom Danmark, der er en organisation for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom. Vores paradigmer tager udgangspunkt i Ejendom Danmarks branchestandarder. Det er parternes sikkerhed for, at kontrakterne er udfærdiget på en rimelig måde for begge parter.

Samarbejde

Vi indgår kun aftaler med de kunder, som vi mener at vi kan hjælpe på professionel vis. Hvis vi ikke kan blive enige om vilkårene, siger vi hellere nej til en opgave, end at gå på kompromis. Det betyder faktisk også, at vi stiller krav til, at kunderne leverer det materiale der skal til, for at vi som erhvervsmægler kan yde en god og professionel service. Vores tilgang medfører helt naturligt, at vi arbejder seriøst og målrettet på de sager vi tager ind, da vi allerede har afstemt vilkår og tror på et succesrigt resultat.

KYC – Kundekendskab og antihvidvask

Vi er underlagt reglerne om kundekendskab og antihvidvask. Det betyder, at vi beder om legitimation fra vores kunder og desuden er forpligtet til at undersøge deres økonomiske baggrund og formål med den pågældende transaktion. Vi anvender Penneos KYC- og signatursystem. Det gør det let og sikkert for vores kunder, at uploade legitimation, besvare relevante spørgsmål og underskrive dokumenter digitalt.

Rolighedsvej 11, 1. 4, 1958 Frederiksberg C 
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: steffenfalch@live.dk
CVR. 42138940

Compare listings

Compare
Search
Price Range From To
Other Features