Rolighedsvej 11 -1

  • 1.234.567 DKK
  • 1.234.567 DKK/p.a. ekskl. moms (Leje)
Frederiksberg
NYHED Til Leje Til Salg

Rolighedsvej 11 -1

Frederiksberg
  • 1.234.567 DKK
  • 1.234.567 DKK/p.a. ekskl. moms (Leje)

Generelt

Beskrivelse

Velkommen til dette nyistandsatte kontor midt på Frederiksberg. Lejemålet ligger på 1. sal i en minimalistisk, pæn, hvid ejendom. Der er store vinduer på begge sider af ejendommen, hvilket sikrer et fantastisk lys i lokalerne. Lejemålet er pt. indrettet med tre cellekontorer, et mødelokale, et storrum, køkken, et badeværelse med toilet samt et gæstetoilet. Der er mulighed for at etablere yderligere skillevægge efter behov.

Her er plads til op til 10-12 medarbejdere.

Kontoret er indrettet med nyafslebne egetræs parketgulve, filtede og hvidmalede vægge, og pudsede og hvidmalede lofter. Toilet og bad er opdateret med nye fliser, sanitet og inventar. Køkkenet er ligeledes nyt.

Der er opsat sorte lysskinner i lejemålet med spots. Det er også muligt at tilslutte hængelamper i lysskinnerne.

Der er etableret radiatorskjulere i hele lejemålet, og nye trådløse termostater på radiatorerne, så indeklimaet kan styres via mobiltelefon.

Det forventes, at der skal etableres nye stigestrenge i ejendommen i 2024 og ny ventilation i 2025.

Lejemålet kan godt blive lidt varmt om sommeren, hvilket forventes løst med solafskærmning og små mobile klimaanlæg, indtil det nye ventilationsanlæg er på plads i 2025.

Lejemålet er pt. møbleret og kan overtages sådan, eller det kan ryddes inden overtagelse.

Ejendommen ligger på hjørnet af Rolighedsvej og Falkonergårdsvej, tæt på Falkoner Allé. Der er nem adgang til hertil med bil og gode parkeringsmuligheder i området, ligesom det er muligt at tilleje p-plads i p-kælder.

Der er masser af offentlig transport i området, og lige foran ejendommen stopper bus 2A, som bl.a. går til Forum St. og på Falkoner Allé går bus 18 til bl.a. Frederiksberg Centeret.

Her er også et væld af indkøbsmuligheder i området herunder; Coop 365, Føtex Food, Kvickly, Apotek, Normal, Lagkagehuset, Brdr. D’s vinhandel, blomsterforretning, bagelforretning, kebab, Jagger, slikbutik, Babysam m.fl. Alt sammen inden for 150 meter fra hoveddøren.

Skal du mødes med kunder eller familien efter arbejde er der også et væld af cocktail-, øl og vinbarer samt restauranter og caféer i området.

Tag en virtuel rundvisning i lejemålet, eller kontakt os i dag for en fremvisning.

  • Addresse Rolighedsvej 11, 1 4
  • By Frederiksberg
  • Postnummer 1958 Frederiksberg
  • Land Danmark

Compare listings

Compare