Steffen Falch

Ansvarlig indehaver / Erhvervsmægler / Ejendomsudvikler at Falch Erhverv

  • Tax Number: CVR. 42138940
  • Service Areas: Ansvarlig indehaver / Erhvervsmægler / Ejendomsudvikler
Call 20643906

Property Types

  • 100% Butik

Property Status

  • 100% Til Leje

Property Cities

  • 100% Frederiksberg

About Steffen Falch

Erhvervsmægler / Diplom i vurdering / MDE

Tlf.: +45 20 64 39 06

Email: steffenfalch@live.dk

Mit navn er Steffen Falch, jeg er 34 år og bor på Nørrebro med min kæreste Cecilie og vores hund Walter.

Jeg har været erhvervsmægler i godt 12 år. De første 5 år var jeg hos Valuaren, hvor jeg primært beskæftigede mig med vurderinger af erhvervsejendomme, særligt andelsboligforeninger. Efterfølgende var jeg 6 år hos EDC hvor mine primære opgaver var udlejning af detail- og kontorlejemål samt salg af erhvervsejendomme. I 2024 besluttede jeg at tage skridtet og starte min egen virksomhed, Falch Erhverv.

Min uddannelsesmæssige baggrund inkluderer en HA.Jur fra CBS og efterfølgende ejendomsmæglerfag på CPH Business og en diplomuddannelse i Vurdering gennem Dansk Ejendomsmæglerforeningen og Erhvervsakademi Lillebælt.

Udover min rolle som erhvervsmægler har jeg over de sidste 13 år engageret mig i udvikling og optimering af forskellige ejendomme, lige fra sommerhuse og lejligheder til villaer og konverteringssager.

Min primære passion ligger i at facilitere mødet mellem parterne og skabe aftaler, der tilfredsstiller begge sider. Med min indsigt i byggeri og omfattende erfaring med udlejning kan jeg identificere løsninger, hvor andre måske ser udfordringer. Jeg tror på, at ærlighed og åbenhed er grundlaget for et succesfuldt samarbejde, og det er disse værdier, jeg prioriterer i min forretning.

Jeg ser ingen grund til at overkomplicere tingene og søger hele tiden at forenkle processer og aftaler, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt mig gerne i dag for en nærmere dialog. Mit kontor på Rolighedsvej står altid åbent, og jeg byder gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak om jeres behov.

Sort by:

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare