Hvad kan vi hjælpe med?

Udlejning

Det er vores mantra, at det skal være nemt at sætte lokaler til udlejning hos os. Vores processer er simple, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har stor erfaring inden for udlejning af alle typer erhvervsejendomme og tilbyder dig professionel sparring gennem hele udlejningsprocessen.

Salg

Vi sælger både enkelte erhvervsejerlejligheder og større erhvervsejendomme. Vi varetager alt fra opstart af salget, til fremvisninger, forhandlinger, kontraktudarbejdelse og due diligence. Vi er ikke så store, men det er vores netværk til gengæld. Og vi er ikke bange for at samarbejde med andre aktører i branchen, for at sikre så godt et resultat for vores kunder som muligt.

Vurdering

Vi er både erhvervsmæglere, valuarer (diplom i vurdering) og ejendomsudviklere. Det betyder at vi både kan udføre ejendomsvurderinger af høj kvalitet og desuden kan give grundig rådgivning inden for alle aspekter af jeres ejendomshåndtering. Og er der noget vi ikke kan svare på, har vi et stort netværk af rådgivere inden for ejendomsbranchen, som vi gerne deler med vores kunder.

Optimering

Vi ved meget om salg og udlejning, men har faktisk også en baggrund som ejendomsudviklere. Vi forstår hvordan ejendomme optimeres, og kan hjælpe med at se hvilke rentable investeringer I som ejendomsbesiddere med fordel kan foretage.

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare