Til salg - Investeringsejendom - Bolig/Erhverv

49.400.000 kr.

Teglporten 2, Hovedgaden 39 og Hovedgaden 41A-C, 3460 Birkerød

Virtuel Fremvisning (Kommer snart)


 

Video (Kommer Snart)


 

Beskrivelse

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde disse skønne ejendomme med den bedste beliggenhed på gågaden i Birkerød. På hver side af ejendommen er en god blanding af butikker, caféer og to store åbne pladser, hvor der ofte er en livlig aktivitet, bl.a. i forbindelse med Birkerød Torvedage. Endvidere er der under 1 km til Birkerød Station og biblioteket.

Ejendommene består af 2 store bygninger beliggende på i alt 4 matrikler. Bygningen på Hovedgaden 39/Teglporten 2 består af et stort detaillejemål, som er opdelt og udlejet til Kræftens Bekæmpelse og Danbolig, et stort kontorlejemål udlejet til Væksthuset og hertil 7 boliger samt et tidligere erhvervslejemål, der pt. er ved at blive konverteret til bolig.

Ejendommen på Hovedgaden 41A-C består af 4 mindre detaillejemål i stueetagen, med facade mod Majpladsen, og 9 rummelige og hyggelige boliger.

Der er et stort udviklingspotentiale i boligerne i begge ejendomme, som for de flestes vedkommende, ved tomgang, vil kunne renoveres og udlejes til højere lejeniveauer. Ligeledes vurderes det, at kontorlejemålet på Teglporten 2 på sigt vil kunne konverteres til boliger.

Ejendommene er en del af en karré bebyggelse med indkørsel via port mod Teglporten. De to bygninger deler et fælles gårdareal, som er udlagt til parkeringspladser. Der er en håndfuld p-pladser som pt. ikke er udlejet.

Hovedgaden 39/Teglporten 2 er opført i betonelementer og røde mursten og har tag belagt med tagpap.
Der er terrazzobelægning på ejendommens trappeopgange og vinduerne er monteret med termoruder. Der er en mindre elevator i Hovedgaden 39. Butikkerne i ejendommens stueetage er gennemgribende renoveret inden for de sidste par år med ny klimaskærm og alt indvendigt bragt up to date. Boligerne er tidligere blevet nymalet og har fået slebet gulve i forbindelse med genudlejning, men er for de flestes vedkommende ikke blevet gennemgribende renoveret.
Kontorlejemålet beliggende på 1. og 2. salen i Teglporten 2 er renoveret i nyere tid, og der er etableret en
lift i gården, for handicapvenlig adgang til lokalerne.

Hovedgaden 41 A-C fremstår lidt slidt og køber må påregne en opdatering af facaderne. Lejlighederne og
butikkerne er delvist renoveret, men der er stadig et uforløst potentiale i bygningen. Bygningen er opført i gule mursten og taget er belagt med betontegl. Vinduerne er monteret med en blanding af enkeltlagsglas og termoruder. Et par af lejlighederne er blevet renoveret med nye badeværelser og køkkener, men de fleste har forsat mulighed for opdatering.

Ønsker I at vide mere om ejendommene, kan adgang til datarummet rekvireres hos ejendomsmægleren, som også kan fremvise ejendommene efter nærmere aftale.

Information

Adresser

Se prospekt 

Arealer:

Se prospekt 

Pris:

49.400.000 kr.

Anvendelse:

 

Bolig, detail, lager og parkering

Bevaringsværdig:

Nej

Energimærke:

G/E

 

 

 

 


 

Kontakt


Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: steffenfalch@live.dk

Rolighedsvej 11, 1. 4, 1958 Frederiksberg C 
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: steffenfalch@live.dk
CVR. 42138940

Compare listings

Compare