Detail / Klinik

Årlig leje 114.000 kr. p.a. ekskl. moms

Søborg Hovedgade 13B, 2870 Dyssegård

Virtuel Fremvisning


 

Plantegning


 

Beskrivelse

Drømmer du om en flot klinik på Søborg Hovedgade?

Velkommen til Søborg Hovedgade 13B, en energivenlig ejendom opført i 2022. Lejemålets 80 m2 byder på en optimal indretning og en fremragende beliggenhed, der sikrer let adgang for dine kunder.

 

Når du træder ind i det indbydende og rummelige velkomstrum, mødes du af en behagelig atmosfære, der skaber et godt førstehåndsindtryk. Fra velkomstrummet er der direkte adgang til det første af to lyse og funktionelle behandlerrum, ideelt til en bred vifte af kliniske formål såsom fysioterapi, massage eller kosmetiske behandlinger. En fordelingsgang forbinder klinikkens forskellige områder og giver adgang til køkken samt et moderne toilet med bad, hvilket sikrer høj komfort for både personale og kunder.

Lejemålet overtages nyistandsat, så du kan hurtigt og let kan flytte ind. Har du brug for mere plads, er der mulighed for samtidig at overtage nabolejemålet, hvormed der opnås et areal på ca. 200 m2.

Beliggenheden på Søborg Hovedgade er yderst fordelagtig. Med både offentlig transport og parkeringsmuligheder lige ved døren er det nemt at finde vej til din klinik. Buslinje 4A og 6A stopper kort fra indgangen

Denne placering på en af de mest trafikerede gader i Søborg sikrer høj synlighed og en konstant strøm af både fodgængere og cyklister. Hvis lejemålet har fanget jeres interesse, så kig nærmere på billederne, og kontakt os gerne for en uforpligtende dialog eller en fremvisning.

Information

Areal:

80 m²

Leje pr. måned:

9.500 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

1.250 kr. ekskl. moms

Driftsudgifter:

2.056 kr. ekskl. moms

Anvendelse:

Detail / Klinik

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

A2015


 

Kontakt


Tlf.: +45 29 84 55 58
Email: nl@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare