Detail / Klinik

Årlig leje 146.775 kr. p.a. ekskl. moms

Søborg Hovedgade 13A, 2870 Dyssegård

Virtuel Fremvisning


 

Plantegning


 

Beskrivelse

Drømmer du om en flot klinik på Søborg Hovedgade?
Velkommen til Søborg Hovedgade 13A, en energivenlig ejendom opført i 2022. Lejemålets 103 m² byder på en optimal indretning og en fremragende beliggenhed, der sikrer let adgang for dine kunder.

Når du træder ind i den indbydende og rummelige reception, mødes du af en behagelig atmosfære, der skaber et godt førstehåndsindtryk. Fra receptionen er der direkte adgang til de to første og funktionelle behandlerrum, ideelt til en bred vifte af kliniske formål såsom fysioterapi, massage eller kosmetiske behandlinger. En mellemgang med thekøkken forbinder klinikkens indgangspartiet med endnu et behandlingsrum, samt et moderne toilet med bad, hvilket sikrer høj komfort for både personale og kunder.

Lejemålet overtages nyistandsat, så du kan hurtigt og let kan flytte ind. Har du brug for mere plads, er der mulighed for samtidig at overtage nabolejemålet, hvormed der opnås et areal på ca. 200 m².

Beliggenheden på Søborg Hovedgade er yderst fordelagtig. Med både offentlig transport og parkeringsmuligheder lige ved døren er det nemt at finde vej til din klinik. Buslinje 4A og 6A stopper kort fra indgangen

Denne placering på en af de mest trafikerede gader i Søborg sikrer høj synlighed og en konstant strøm af både fodgængere og cyklister.

Hvis lejemålet har fanget jeres interesse, så kig nærmere på billederne, og kontakt os gerne for en uforpligtende dialog eller en fremvisning.

Information

Areal:

103 m²

Leje pr. måned:

12.231 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

1.667 kr. ekskl. moms

Driftsudgifter:

2.647 kr. ekskl. moms

Anvendelse:

Detail / Klinik

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

A2015


 

Kontakt


Tlf.: +45 29 84 55 58
Email: nl@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare