Butik

5.750.000 kr.

Robert Jacobsens Vej 1A, st., 2300 København S

Virtuel Fremvisning


 

Plantegning


 

Beskrivelse

Velkommen til denne udlejede erhvervsejerlejlighed med fremragende beliggenhed i Ørestad, lige ved Royal Arena, Skøjtehallen, den nye skole med idrætshal og svømmehal der åbner i 2024. Herudover bygges forsat yderligere boliger og detail i området, der hele tiden vokser sig større.

Erhvervsejerlejligheden blev udlejet til Dominos i 2022, på en kontrakt, der er uopsigelig til 2032.

Dominos har i mellemtiden valgt at trække sig ud af Danmark og har i den forbindelse afstået kontrakten til en stor Amerikansk Pizza-kæde. Dominos nåede at indlevere byggeandragende til Københavns Kommune, og der foreligger byggetilladelse til at ændre anvendelsen af enheden til restauration.

Lige nu fremstår lokalerne med pæne trægulve, filtede vægge, nye badeværelser og toiletter med store flotte klinker m.v. Lejer har dog overtaget byggetilladelsen og er forpligtet til at foretage og bekoste ombygningen til Pizzeria. Det er bare et spørgsmål om tid før de går i gang, og de betaler leje, som de skal.

Der er et klart underudbud af lokaler til take-away i Ørestaden og selv på dage, hvor der ikke er gang i Royal Arena, må de få take-aways, der allerede er etableret i området, lukke tidligt for bestillinger.

Det er så at sige ikke en enhed hvor man får tomgang, og hvis lejer skulle få nye ideér, vil de formodentlig afstå til næste lejer i rækken.

Som DCF—beregningen viser, er der indgået en trappelejeaftale til og med maj 2025, hvorefter lejen stiger med nettoprisindekset, dog min 3 %.

Ejendommen er opført i 2017, og der forventes ikke store vedligeholdelsesudgifter i mange år. Lejer betaler i øvrigt for drift ud over lejen, herunder også ejerforeningsudgifter.

Fra ejendommen er der 600 m til Vestamager Metrostation og 800 m til Ørestad Station. Der er ca. 200 m til Ejler-Bille p-huset, men det er også muligt at køre ind til selve lejemålet for f.eks. kurerer.

Alt i alt en glimrende investeringsmulig med lav risiko, i et område i rivende udvikling.

Kontakt os i dag for en fremvisning eller en dialog om investeringsmuligheden.

Information

Areal:

171 m²

Pris:

5.750.000 kr.

Driftsudgifter:

 Betales af lejer

Anvendelse:

Restaurant / Take-away

Momsregistreret:

Ja

Energimærke:

A 2020

 

 

 

 


 

Kontakt


Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: steffenfalch@live.dk

Rolighedsvej 11, 1. 4, 1958 Frederiksberg C 
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: steffenfalch@live.dk
CVR. 42138940

Compare listings

Compare
Search
Price Range From To
Other Features