Kontor / Detail

Årlig leje 185.562 kr. p.a. ekskl. moms

Lyngby Hovedgade 26H, 2800 Kongens Lyngby

Plantegning


 

Beskrivelse

Flot kontor/butik med facade mod Lyngby Hovedgade.

I ældre charmerende ejendom, beliggende tæt ved Mølleåen og Slotsparken, udbydes fin lille butik/kontor til leje. 

Lejemålet er rummeligt med en god planløsning og består af et stort lyst lokale med facade ud mod Lyngby Hovedgade samt tekøkken og toilet bagerst i lokalet. Til ejendommen hører hyggelig baggård, der frit kan benyttes.

Lejemålet er velegnet til kontor, detail eller klinikbrug. Beliggende attraktivt på Lyngby Hovedgade er dette lejemål ideelt for virksomheder, der ønsker at etablere sig i et travlt forretningsområde med en central placering. Der er mulighed for hurtig overtagelse. Lejen er inkl. drift. Lejemålet er momsregistreret.

Fakta & Faciliteter

Infrastrukturen omkring butikslokalet er veludviklet. Du når den nærmeste S-togsstation på 6 minutter til fods. De nærmeste el-ladestandere til elbiler ligger 385 m fra butikslokalet. Udover gode indkøbsmuligheder i området, finder du også attraktive spisesteder. Den nærmeste café ligger 31 m væk fra butikslokalet. Et fitnesscenter ligger tæt på butikslokalet. Det tager 1 minutter at nå til fods. Med en klasse C-energimærkning placerer dette butikslokale på Lyngby Hovedgade 26H sig blandt miljøvenlige lokaler i området.

Økonomi

Lejepriserne for denne butik er inkl. driftsomkostninger, og ligger på 15463,50 DKK pr. måned. Ved leje af denne butik betaler lejer årligt 79 DKK pr. kvadratmeter for a conto varme. Forsyning af vand til dette butikslokale koster årligt 57 DKK pr. kvm. Kongens Lyngby er en af de livlige dele af byen, hvilket gør det til et perfekt sted at åbne en butik. Udfyld annoncens kontaktformular og modtag information om butikslokalet.

Beliggenhed

Lyngby Hovedgade 26H, 2800 Kongens Lyngby

Nærliggende Lyngby Omfartsvej gør det let for kunderne at komme til dette butikslokale. Masser af kunder, som har været i park, kan passende smutte over i din butik, idet disse lokaler ligger tæt på parken. Lyngby Torv er ikke langt fra butikken, og alle ved at en butik ved et torv passer som fod i hose. Butikken ligger 32 m fra flod hvilket øger antallet af potentielle kunder i området. Lyngby Mølledam, som ligger 31 m fra butikken, er en af byens mest besøgte rekreative områder.

Information

Areal:

61 m²

Leje pr. måned:

15.464 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

691 kr. ekskl. moms

Driftsudgifter:

Indeholdt i lejen

Anvendelse:

Kontor / Detail

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

D


 

Kontakt


Tlf.: +45 29 84 55 58
Email: nl@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare