Blandet Ejendom

4.995.000 kr.

Løjtegårdsvej 67, 2770 Kastrup

Plantegning


 

Beskrivelse

Velkommen til denne charmerende ejendom på Løjtegårdsvej i Kastrup. ”Løjtehus” er opført i 1934 og har en farverig historie, som du kan læse mere om i prospektet.

Ejendommen er en blandet ejendom, der består af en skøn restaurant på 321 m², med tilhørende overdækket terrasse, et stort udeserveringsareal samt en intern trappe, der leder til 98 m² bolig på førstesalen.

Ejendommen har en nostalgisk atmosfære, der leder tankerne hen på klassiske film som “Sommer i Tyrol”. Restauranten er indrettet med råt træ, gulvtæppe, listelofter, rødternede duge og vægdekorationer i form af ølskilte og platter. Den overdækkede terrasse er forsynet med grønt filttæppe, og dertil findes et veludstyret restaurationskøkken med tilhørende lagerplads.

Ejendommen er egentlig velholdt, men trænger dog flere steder til lidt opdatering.

Ejendommen overtages fri for lejere, så man enten kan etablere sit eget restaurationskoncept eller udvikle ejendommen i en anden retning. Det kræver dog dispensation for, eller tillæg til, den gældende lokalplan, hvilket sælger gerne vil medvirke til.

Boligen på første sal fremstår slidt og kræver istandsættelse, men køberen har mulighed for at påbegynde renoveringen med det samme.

Ejendommen er en unik perle, der kan udvikles i nye og spændende retninger eller bevare sin særegne karakter. Køber kan også vælge at drive restauranten videre, som i dag.

Ejendommen er beliggende på Løjtegårdsvej, tæt på lufthavnen ved Amager Landevej. Der er gode parkeringsmuligheder på vejen og mulighed for yderligere etablering af parkeringspladser på selve ejendommen. Offentlig transport er ligeledes tilgængelig med busser 32, 34 og 35 inden for 100 meter, samt metrostationer på Vestamager og Lufthavnen inden for få kilometers afstand.

Området er primært udlagt til beboelse og omfatter endvidere mindre håndværksvirksomheder og detailhandlere, hvilket gør det til et dejligt område med mange muligheder.

PROJEKTUDVIKLING

Inden for nuværende lokalplansbestemmelser er det ikke muligt at ændre ejendommens anvendelse, men sælger oplyser, at det potentielt vil være muligt at rive ejendommen ned, og etablere enten åben-lav eller tæt-lav bebyggelse. På den ene side af ejendommen findse en hesteskoformet karré, bestående af rækkehuse, og denne karré vil blive fuldendt ved etablering af 3-4 rækkehuse på denne matrikel. Nabomatriklerne er bebygget med 37-72% bebyggelse. Kan der opnås dispensation fra lokalplanen til at opføre f.eks. 50% bebyggelse, kan det blive til 422 m² bebyggelse, svarende til 3-4 gode rækkehuse. Lad os drøfte jeres projekt nærmere og se hvad mulighederne er.

Kontakt os i dag for en snak om ejendommen eller bestilling af en fremvisning.

Information

Areal:

321 + 98 m²

Grundareal:

844 m²

Pris:

4.995.000 kr.

Indtægter i alt p.a.:

481.500 kr.

Udgifter i alt p.a.:

122.392 kr.

Driftresultater i alt p.a.:

359.108 kr.

Anvendelse:

 

Blandet bolig og erhverv

Energimærke:
C

 

Kontakt


Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: sf@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare