Kontor

Årlig leje 410.650 kr. p.a. ekskl. moms

Landskronagade 11B, 2100 København Ø

Plantegning


 

Beskrivelse

Kontor til leje på Landskronagade 11B, 2100 København Ø.
Nyistandsat kontor i hyggelig baggård.

Beliggende i hyggelig, grøn baggård udbydes dette flotte og nyistandsatte kontor til leje. Kontoret er rummeligt og har mange muligheder for indretning efter behov.

Lejemålet består af lyse og regulære kontorlokaler samt tilhørende mødefaciliteter/showrooms, pænt tekøkken og to badeværelser. 

Driften er indeholdt i lejen. Mulighed for hurtig overtagelse.

Fakta & Faciliteter

400 m er afstanden til den nærmeste metrostation. El-ladestandere til el-biler findes kun 71 m fra kontoret. Det nærliggende supermarked gør aftenens indkøb nemt på vejen hjem fra kontoret. Dette er et umøbleret kontor, som du kan tilpasse til lige præcis dine behov. Blandt en hel række faciliteter der tilbydes, er bl.a. kontorets badefaciliteter en attraktiv mulighed for dine medarbejdere i dagligdagen. Den nærmeste metrostation tager ikke mere end 7 minutter at nå til fods. El-ladestandere til el-biler findes kun 71 m fra kontoret. Der findes faktisk helt gennemsnitlig caféer indenfor en radius af 500 meter. Dette er et umøbleret kontor, som du kan tilpasse til lige præcis dine behov. Blandt en hel række faciliteter der tilbydes, er bl.a. kontorets badefaciliteter en attraktiv mulighed for dine medarbejdere i dagligdagen.

Økonomi

Lejevilkårene for dette kontor hjælper lejere med at forudsige faste omkostninger. De årlige omkostninger til forsyning af vand er 23 DKK pr. kvm. Den månedlige leje på 34220,83 DKK er for dette kontorlejemål inklusiv driftsomkostninger. De faste omkostninger for dette kontor inkluderer a conto varme og er 136 DKK pr. kvm. årligt. Kontorlejemålet optager i alt 191.0 kvm, hvilket er ens med størstedelen af lejermålene. Har du stadig spørgsmål om kontorlejemålet? Så kan du udfylde kontaktformularen og spørge udlejer direkte.

Beliggenhed

Landskronagade 11B, 2100 København Ø

Helsingørmotorvejen ligger tæt på kontoret, hvilket klart formindsker transporttiden til arbejde. Der er ikke langt til park, hvorfor kontorets lokation emmer af idyl og naturlig ro. I nærheden ligger Jens Nielsens Plads, hvorfor kontoret er strategisk placeret ved sammenfletningen af mange vigtige veje i byen. Kildevældssøen, beliggende 443 m fra kontoret, er en evig kilde til energi og motivation.

Information

Areal:

191 m²

Leje pr. måned:

34.221 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

2.531 kr. ekskl. moms

Driftsudgifter:

Indeholdt i lejen

Anvendelse:

Kontor

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

B


 

Kontakt


Tlf.: +45 29 84 55 58
Email: nl@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare