Kontor

Årlig leje 208.550 kr. p.a. ekskl. moms

Landskronagade 11B, 2100 København Ø

Plantegning


 

Beskrivelse

Kontor til leje på Landskronagade 11B, 2100 København Ø.
Nyistandsat kontor i hyggelig baggård.

Beliggende i hyggelig, grøn baggård udbydes dette flotte og nyistandsatte kontor til leje. Kontoret er rummeligt og har mange muligheder for indretning efter behov.

Lejemålet består af lyst og regulært kontorlokale samt tilhørende mødelokale/showroom, depotrum, pænt tekøkken samt badeværelse. 

Driften er indeholdt i lejen. Mulighed for hurtig overtagelse.

På plantegningen ses lejemålet markeret med rødt.

Fakta & Faciliteter

370 m er afstanden til den nærmeste S-togstation. El-ladestandere til el-biler findes kun 71 m fra kontoret. Der findes faktisk helt gennemsnitlig caféer indenfor en radius af 500 meter. Blandt en hel række faciliteter der tilbydes, er bl.a. kontorets badefaciliteter en attraktiv mulighed for dine medarbejdere i dagligdagen. Blandt flere attraktive faciliteter har kontoret et veludstyret tekøkken.

Økonomi

De årlige omkostninger for a conto varme er for dette kontorlejemål på 136 DKK pr. kvm. Lejevilkårene for dette kontor hjælper lejere med at forudsige faste omkostninger. De årlige omkostninger til forsyning af vand er 23 DKK pr. kvm. Betal en pris for leje af dette kontor på 17379,17 DKK pr. måned. Driftsomkostninger er inkluderet i denne pris. Ved at etablere din virksomhed i København Ø vil du i høj grad opleve hvad det vil sige at arbejde i veludviklet infrastruktur. Ønsker du at vide mere? Udfyld kontaktformularen for at stille udlejer spørgsmål direkte.

Beliggenhed

Landskronagade 11B, 2100 København Ø

I øvrigt ligger Helsingørmotorvejen lige i nærheden af kontoret, hvilket gør det super bekvemmeligt at komme til og fra arbejde. Der er ikke langt til park, hvorfor kontorets lokation emmer af idyl og naturlig ro. Tæt på findes Jens Nielsens Plads, hvorfor kontoret drager fordel af en placering tæt på en af de smukkere dele af byen. Kildevældssøen, beliggende 444 m fra kontoret, er en evig kilde til energi og motivation.

Information

Areal:

97 m²

Leje pr. måned:

17.379 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

1.285 kr. ekskl. moms

Driftsudgifter:

Indeholdt i lejen

Anvendelse:

Kontor

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

B


 

Kontakt


Tlf.: +45 29 84 55 58
Email: nl@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare