Kontor

Årlig leje 202.100 kr. p.a. ekskl. moms

Landskronagade 11B, 2100 København Ø

Plantegning


 

Beskrivelse

Kontor til leje på Landskronagade 11B, 2100 København Ø.
Nyistandsat kontor i hyggelig baggård.

Beliggende i hyggelig, grøn baggård udbydes dette flotte og nyistandsatte kontor til leje. Kontoret er rummeligt og har mange muligheder for indretning efter behov.

Lejemålet består af lyst og regulært kontorlokale samt tilhørende mødelokale/showroom, pænt tekøkken samt badeværelse. 

Driften er indeholdt i lejen. Mulighed for hurtig overtagelse.

På plantegningen ses lejemålet markeret med gult.

Fakta & Faciliteter

Dette kontor ligger tæt på et busstoppested, som nås på kun 3 minutter til fods. Hvis du har brug for at få vasket din bil i løbet af arbejdsdagen, er den nærmeste bilvask kun 8 væk fra kontoret. Der ligger en restaurant tæt på kontoret, som er populær i lokalmiljøet. Blandt en hel række faciliteter der tilbydes, er bl.a. kontorets badefaciliteter en attraktiv mulighed for dine medarbejdere i dagligdagen. Et velindrettet tekøkken på kontoret sikrer, at du altid kan servicere dine medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder godt.

Økonomi

De årlige omkostninger for varme, er på dette kontor 136 DKK pr. kvm. Prisen for månedlig leje & driftsomkostninger ligger på 16841,67 DKK pr. måned. Din virksomhed vil drage fordel af at have postnummer i København Ø, som er et anerkendt postnummer for kommerciel aktivitet. For at læse mere om dette kontor på Landskronagade 11B, i København Ø, 2100, kan du udfylde formularen og komme i kontakt med udlejeren. Hvis du er interesseret i at leje et kontor, men stadig har spørgsmål til udlejeren, kan du stille dine spørgsmål ved brug af kontaktformularen.

Beliggenhed

Landskronagade 11B, 2100 København Ø

Det faktum at Helsingørmotorvejen ligger tæt på kontoret gør det en del lettere for dine medarbejdere. Park er i tæt afstand til kontoret – et oplagt sted at diskutere ideer og projekter. Kontoret ligger ikke langt fra Jens Nielsens Plads, hvilket gør det til en del af byens vigtigste kommercielle område. 444 m fra kontoret ligger Kildevældssøen som med garanti vil hjælpe dig med at oplade batterierne

Information

Areal:

94 m²

Leje pr. måned:

16.842 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

1.246 kr. ekskl. moms

Driftsudgifter:

Indeholdt i lejen

Anvendelse:

Kontor

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

B


 

Kontakt


Tlf.: +45 29 84 55 58
Email: nl@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare