Kontor / Lager

695.000 kr.

Harrestrupvang 9A, kl., 2500 Valby

Plantegning


 

Beskrivelse

Centralt beliggende erhvervsejerlejlighed i Valby til salg.

Drømmer du om at have dit eget kontor, webshop, atelier eller opvarmet lager? Så har vi den perfekte løsning for dig. Denne rummelige erhvervsejerlejlighed, centralt beliggende i Valby, kan gøre din drøm til virkelighed – og det til en overkommelig pris.

Erhvervsejerlejligheden er placeret i en høj kælder med fem store vinduer og en dør med glasparti, hvilket sikrer et godt lysindfald og en behagelignarbejdsatmosfære. Lejligheden fremstår lys og imødekommende med hvidmalede vægge og lofter, og er udstyret med radiatorer opvarmet med fjernvarme. Enheden har også strøm, vand og eget toilet samt en privat indgang direkte fra gaden.

Med denne erhvervsejerlejlighed får du en alsidig og fleksibel arbejdsplads, som kan anvendes til kontor, handel eller lager. De mange anvendelsesmuligheder gør det nemt at tilpasse lejligheden til netop dine behov og ønsker.

Placeringen i Valby sikrer kort afstand til det meste af København, hvilket gør det let for dig og dine kunder at komme til og fra ejendommen.

Derudover er der gode parkeringsmuligheder lige foran døren, hvilket er en sjælden luksus i byen.

Grib chancen for at eje denne unikke erhvervsejerlejlighed i Valby og realiser dine erhvervsdrømme. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv de mange fordele ved denne attraktive erhvervsejendom.

Information

Areal:

77 m²

Pris:

695.000 kr.

Driftsudgifter:

26.024 kr. pa. ekskl. moms

Anvendelse:

Kontor / Lager

Momsregistreret:

Nej

Energimærke:

D

 

 

 

 


 

Kontakt


Tlf.: +45 29 84 55 58
Email: nl@falcherhverv.dk

Falkonergårdsvej 1, 1959 Frederiksberg C
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: kontakt@falcherhverv.dk
CVR. 44 87 17 18

Compare listings

Compare