Butik

Årlig leje 539.388 kr. p.a. ekskl. moms

Gl. Kongevej 95, 1850 Frederiksberg

Virtuel Fremvisning


 

Plantegning


 

Beskrivelse

Velkommen til denne smukke, nyistandsatte butik midt på Frederiksberg.
Lejemålet ligger på Gammel Kongevej i en flot rødstensejendom fra 1914. Butikken har en sublim beliggenhed på et hjørne, hvilket gør den meget synlig og de store vinduer, på begge sider af ejendommen, giver et fantastisk lys og perfekte udstillingsmuligheder.

Lejemålet er på i alt 376 m², fordelt på ca. 146 m² butik og 230 m² kælder.

Lejemålet er af tidligere lejer blevet opdateret og fremstår derfor moderne, men stadig charmerende. Her er lyst, rummeligt og højt til loftet.

Stueetagen er indrettet med et stort salgslokale mod gaden, samt et mindre salgslokale mod gården. Herudover findes der toilet og tekøkken i stueetagen.

Der er etableret en stor bred trappe fra stueetagen til kælderen, hvor der ligeledes kan udstilles varer, samt etableres lager.

Der er grundbelysning i lejemålets lofter.

Ejendommen ligger på hjørnet af Gammel Kongevej og Sankt Thomas Allé, kun 100 meter fra Værnedamsvej, hvilket betyder, at her får du en af de absolut bedste butiksadresser i byen.

Der er mange kunder på gaden dagen lang, og langs Gammel Kongevej er der korttidsparkering, hvilket sikrer en konstant udskiftning af biler, men også gør det nemt for kunderne at holde ind og gøre sine indkøb.

Nabobutikkerne i området er den kendte møbelbutik Anton Dam, Svane Køkkener, FDB Møbler, forskellige frisører og optikere og mange flere specialforretninger.

Kommer man til butikken med det offentlige, stopper busserne 1A og 31 stopper ganske tæt på og ydermere er Frederiksberg Allé metro kun 7 minutters gang fra lejemålet.

Har lejemålet fanget din interesse, så tag en virtuel rundvisning, eller kontakt os i dag for en fremvisning.

Information

Areal:

376,1 m²

Leje pr. måned:

44.949 kr. ekskl. moms

Aconto forbrug pr. måned:

2.000 kr. ekskl. moms.

Driftsudgifter:

Inkl. i lejen

Anvendelse:

Butik

Momsregistreret:

Ja

Depositum:

Svarende til 6 måneders leje

Energimærke:

D


 

Kontakt


Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: steffenfalch@live.dk

Rolighedsvej 11, 1. 4, 1958 Frederiksberg C 
Tlf.: +45 20 64 39 06
Email: steffenfalch@live.dk
CVR. 42138940

Compare listings

Compare